Εκπαιδευση franchisee

Οι περισσότεροι franchisees της ChipsAway σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν είχαν καμιά εμπειρία σε τεχνικά θέματα και προέρχονται από τελείως διαφορετικά επαγγέλματα όπως διευθυντές τράπεζας, ηλεκτρολόγοι, έμποροι, οικοδόμοι, δικηγόροι κ.ά.


Αυτή η «ποικιλομορφία» των συνεργατών όχι μόνο εμπλουτίζει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, αφού πολλοί έχουν συμβάλει στην εξέλιξη του προγράμματος μας, αλλά επίσης αποτελεί μια πρόκληση για εμάς να είμαστε ικανοί να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης ανάλογα με τις εμπειρίες και τις ανάγκες κάθε συνεργάτη μας.

Η εκπαίδευση που παρέχει η εταιρεία δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να λειτουργήσετε μόνοι σας ένα κατάστημα ChipsAway στις προδιαγραφές που έχει ορίσει η εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο. 'Αλλωστε οι υπηρεσίες της ChipsAway δεν έχουν καμιά σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους επιδιόρθωσης. Οι franchisees μας δουλεύουν αποκλειστικά με υλικά ChipsAway σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον.

Η ChipsAway έχει δεσμευτεί στο να παρέχει σε κάθε συνεργάτη της εκπαίδευση, διοικητική και λειτουργική υποστήριξη, προγράμματα marketing καθώς και όλα τα επιχειρησιακά εργαλεία, έτσι ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στους πελάτες τους. Μέσα από την πολυετή παρουσία μας σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε αναγνωρίσει ότι το κλειδί στην επιτυχία ενός καταστήματος είναι η συνεργασία.

Έτσι αυτό που θέλουμε από εσάς είναι όρεξη για δουλεία, ενθουσιασμό, αφοσίωση και μεράκι. Εμείς θα αναλάβουμε να σας μάθουμε όλα τα υπόλοιπα.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


ΣΤΙΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ